www.labeuratte.com Wandelherberg in de Vogezen

Chambres d'Hotes/gastenkamers

La Beuratte heeft 4 comfortabele gastenkamers oftewel chambres d'hôtes. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer 'ensuite', met daarin wastafel, douche en toilet. Er is ook een kamer met ligbad, douche, toilet en wasmachine beschikbaar. We hebben zowel kamers met een tweepersoonsbed als met 2 losse eenpersoonsbedden.

 

Op de benedenverdieping is er een gezellige eetkamer voor ontbijt en diner en een ruime zitkamer met houtkachel en boeken/spelletjeskast. Al deze ruimtes zijn rookvrij.

 

's Avonds serveren wij een 4-gangen maaltijd die we met veel zorg en aandacht bereiden. We gebruiken zo veel mogelijk kruiden en groenten uit eigen tuin. Naast gerechten uit de streek is met name de Italiaanse keuken een inspiratiebron. Als 3e gang maken de Franse kazen iedere avond onderdeel uit van het menu. 's Zomers kan er buiten worden gegeten op het fraai gelegen terras naast het huis. U kunt 's morgens bij het ontbijt aangeven of u 's avonds mee wilt eten. We koken 4 tot 6 avonden per week afhankelijk van het seizoen en omstandigheden. Naast de vele arrangementen die u kunt boeken is een verblijf op basis van logies en ontbijt ook mogelijk.